Sadé Nathalie
Spiritueel Astroloog & Tarot-kaartlezer

Over mij

Mijn leven zag er een paar jaar geleden totaal anders uit! Tot mijn 30ste had ik een prima leven als manager in de Retail, maar kon ik niet meer genoeg voldoening uit mijn leven halen. Ik leefde meer in mijn hoofd dan met mijn hart. Ik wilde meer bewuster gaan leven, mijn hart gaan volgen en anderen coachen, inspireren en motiveren. Dit was de reden om het roer om te gaan gooien.


Ik ben mij gaan omscholen als docent en inmiddels ben ik een hogeschooldocent en volg ik twee opleidingen om mij op professioneel en spiritueel vlak verder te ontwikkelen. Ik volg de master opleiding Leren & Innoveren en een 4 jarige opleiding Spirituele Astrologie bij Caelestis, de school voor bewustzijn, astrologie en spiritualiteit. Daarnaast heb ik mij de afgelopen jaren ook op andere spirituele vlakken verder ontwikkeld en ben ik inmiddels naast astroloog ,een moderne heks, ervaren Tarotist, kan ik Soul Body Fusion®  behandelingen en Reiki behandelingen geven. De combinatie van astrologie, tarot en het energiewerk is fantastisch! Het heeft ervoor gezorgd dat ik heel heldervoelend ben geworden en de inzichten die ik daarbij doe, heel goed kan overbrengen aan anderen.

Sinds juni 2022 bied ik als ervaringsdeskundige sessies aan, gericht op spiritualiteit. Het is mijn passie geworden om anderen te helpen meer hun hart te gaan volgen,  bewustwording in levensthema`s, zielthema`s en ontwikkelgebieden en op weg te helpen om hun eigen levenspad te gaan bewandelen.